Retur forside
Boris
   
   
DKCH, DCHVDH, DCHKLB, LP1
O´Talix´s Introduces A Man By A Man
   
         

Boris er en brunplettet han født 7/6-2001

Boris er pr. definition en glad hund. Han er glad for børn, hunde, heste, dyrlægen, postbudet, skorstensfejeren - kort sagt: ALT! Og han kan smile, hvilket han har opdaget bringer lykke og kan redde en hund ud af mange irettesættelser, så det benytter han sig utroligt meget af.

Samtidig har han et roligt gemyt og er en både veltilpas og veltilpasset hund. Han er hurtig til at geare ned igen, når han har leget - og 80% af hans hverdag består af leg, hvilket han tilsyneladende ikke sådan lige vokser fra. Han er i dag en stor voksen hund på 40 kg, men af sind blot en stor legesyg hvalp.

  Boris 13 mdr. gammel
Boris har også deltaget i lydighedsprøver og tegnede egentligt til at blive god. Han havde sin debut i klasse 1 i september 2002 i Sabro. Han lagde ud med en 2. præmie - kun 4 point fra en 1. præmie, og allerede ved hans anden start kom 1. præmien i hus.
Han har imidlertid holdt en lang pause (1,5 år), hvor vi har koncentreret os om udstillinger. Han opnåede det, vi sigtede efter, nemlig at blive Dansk Udstillings Champion, så i efteråret 2004 gik vi i gang igen med træning til lydighedsklasse 2. Men Boris fik desværre en slem rygskade, så vi måtte stoppe med træningen. Ved hjælp af hundekiropraktor Marianne Bendixen (en sand mirakelmager!) blev han kureret, så han i dag er fit for fight, men bliver nu kun blive vist som udstillingshund.
Det har så ført med sig at Boris nu også er blevet Tysk Champion og Tysk Klubchampion.
 

Klik på nedenstående link for at se Borises udstillings- og lydighedsresultater:

Boris i byen

Stamtavle Boris

   

Boris, eller som hans stamtavlenavn er O'Talix's Introduces A Man By A Man mødte sin far Devlin (Jilloc's A Man In The Mirror) til udstilling i Herning november 2002.

Devlin blev bedste hanhund - og Boris blev nr. 2.

Devlin er en svensk hanhund og han er international champion og har en masse fine titler.

Se Devlin på www.jillocs.com

       
 
Hvordan skulle man kunne stå for dette. Boris 5 uger gammel og udvalgt til at flytte til Vejle..... Lille uskyldige Boris. Hvem kunne vide hvilken bølle han skulle udvikle sig til. Her er han ankommet til Vejle og er 2,5 mdr. Det frække er begyndt at skinne igennem......  
       
   
  Boris på afrejsedagen med sin mor Ofelia