Retur forside
Boris' tyske børn
   
   

Boris (O´Talix´s Introduces A Man By A Man) er far til et kuld hvalpe i Tyskland.

Moderen er en tysk tæve Kama von Stiftland kaldet Chira.

Hvalpene blev født 30. november 2003.

Der var 8 hvalpe - 2 sorte tæver, 2 brune tæver, 2 sorte hanner, 2 brune hanner.
I S L H T 8 9 10 P H09 09op H06 H06op H04

Se Chiras hjemmeside her

   
   

   
  Chira Boris  
 
Assiduitas Danish Date - her 3 måneder gammel   Her er 3 af hvalpene 4 måneder gamle og på besøg for at se deres far på udstillingen i Berlin 30. marts 2004. Fra venstre: Donnatello, Dodger og Danish Date
 
Et familiebillede med den stolte far blev der selvfølgelig også taget.   Assiduitas Dappled Dodger (Uno) - forhåbentligt kommer vi til at høre mere til ham....
 

Her hilser Boris på Donnatello. Ham kommer vi ikke til at se på udstillinger, for han er desværre døv. Hans ejere fortæller at han er en meget klog hund, som allerede kan flere kommandoer og håndtegn, hvilket er meget vigtigt for at en døv hund kommer til at klare sig i hverdagen.

 

Donnatello er sin far op af dage. Glad og udadvendt hilste han på alt og alle. Donatello lever i en familie, som heldigvis har endnu en hund, så han har en at kigge efter, når han skal lære de forskellige håndtegn. Foreløbigt var de meget stolte af alt, hvad han har lært hidtil.

 
Og Dogder kunne sitte....  

Og her er en 4. hvalp Dow Jones - kaldet Sam. Der er krummer i den dreng ! Ved hundetræning er han allerede rykket op til unghundene. - Ikke fordi han er dygtig (hvilket han da sikkert er...), men fordi han er for vild til at lege med de andre hvalpe. En dreng efter sin fars hoved. Boris har også altid syntes, at det sjoveste ved hundetræning var frikvartererne.

 
Her er Danish Date igen - i daglig tale: Dauphine.   Hun er simpelthen yndig!
 
Her hviler Dauphine mageligt ovenpå sin bror Dappled Dodger - kaldet Uno. Vi glæder os til at se begge to igen i Neumünster til juni.   Uno på besøg under udstillingen i Neumunster juni 2004. Han er her 6 måneder gammel. Han hilste på os med et stort smil ! Dejligt.
 
Uno   Uno 6 måneder. Flot hund !
 
Assiduitas Danish Date kaldet Dauphine   Dauphine spiser majs
 
Dauphine   Dauphines søster Dakarai, kaldet Sally
Boris er med rette lidt stolt af sine piger !