Retur forside
Nyheder
   

 

5. maj 2010
I dag er det Humle (Pokerface) og Marcos 1 års fødselsdag.
(Og min ! Jeg fik dem jo i fødselsdagsgave, så deres fødselsdag glemmer jeg aldrig)
STORT til lykke til dem !
Iflg. beretningerne fra de stolte ejere, så er de nu vokset op til at være prægtige unghunde - glade og venlige. Så dem er vi meget stolte af her i huset.
 
Marco - her 10 mdr. gammel   Og Humle i en stille stund
Maj 2010

Titania er i løbetid. Det sætter nogle tanker i gang: Skal parre - skal ikke - skal - skal ikke. Mere herom, når jeg har besluttet mig.
Under alle omstændigheder bryder ragnarok løs herhjemme om 4-5 dage. Titania og jeg har indtil nu holdt tæt med hemmeligheden, så det er ikke gået op for hverken Boris eller Gilbert, at hun er ved at være lækker. Men der er nok grænser for, hvor længe vi kan holde det hemmeligt.........

Jeg fandt et gammelt avisudklip i mine gemmer. Det er nok ca. 20 år gammelt, for jeg har klippet det ud i anledning af min første dalmatiner Samson, som for at sige det mildt ikke var så dygtig til at være alene hjemme. Vil lige dele det med jer. Jeg sender samtidig en lille taksigelse af sted, over at jeg pt. er indehaver af ikke mindre end 3 hunde, som alle kan være alene hjemme uden problemer.

Forår 2010

Så langt det største der er sket mht. hundene denne vinter er at Titania i agility ENDELIG har lært at løbe slalom ! Det har taget 3 år for hende at fatte det. Hun har slidt 3 agilitytrænere op undervejs. Og startet ny indlæringsmetode mange gange. Til sidst - lige pludselig - var det lige som om hun endelig fattede det. Godt nok kun med 4 pinde, men det var STORT. Og efter yderligere nogle træningstimer kom den helt store dag, hvor Titania frit, frejdigt og fejlfrit kunne løbe 12 slalompinde. Alle træningskammerater stoppede og klappede. De vidste at dette var noget, der havde kostet rigtig mange timer. Og måske vidste de også, at kunne Titania lære det, så var der nu håb for alle.........
Næste gang til træning medbragte Titania og jeg dalmatinersmåkager til alle

 
Herunder nogle billeder fra agility. Først naturligvis SLALOM !  
 
 

 

Vinter 2009-2010 Det blev jo en snevinter vi sent vil glemme. Det blev bare ved og ved.
Tiania og Boris var helt godt tilfredse og løb og legede så sneen næsten smeltede i haven
 

Boris og Titten i den godt nedtrampede sne efter en heftig legetur.

 

  Boris betragter sit kongedømme.
Tag ikke fejl af det. Boris er stille og rolig og affinder sig næsten i for meget fra både Titten og Gilbert. Men når det kommer til stykket, så er det ham der bestemmer.

Så er der lille Gilbert. Snevejr og kulde er ikke lige ham. Jeg tror han har gemt denne vinter samme sted i sin hjerne, hvor han gemte turen til hundesvømmehallen: Et sted, hvor det aldrig behøver at blive fundet frem igen !!
Her står han og kryber sammen helt inde ved væggen og kigger på de to store hundes leg. Han ville frygtelig gerne være med, men ud i al den sne - det kom han ikke.


December 2009

Årets julekort fra Kennel Lots Of Spots

November 2009

Bare for sjovs skyld vil jeg lige vise to kritikker som Titania fik henholdsvis lørdag og søndag i samme weekend i Herning:

Lørdag:
3 år. Smuk feminin tæve. Fint hoved og udtryk. Korrekt bredde på skallen. Lang hals. Godt frontparti. Kraftig krop. Fin stram overlinie. Velansat hale. Velvinklet bag. Bevæger sig med fint drive og lange skridt. Fin pletfordeling. Godt temperament.
EX 1. BTK 1. Cacib. BIM

Søndag:
Elegant tispe som desværre er for rund bak. Halen for høyt ansatt og bæres for høyt. Dette gjør at bevægelserne bliver inneffektive.
VG 1.

Man spørger sig selv om det er den samme hund ?!? Det skal siges at Titanias to største styrker ligger i hendes overlinie og i hendes bevægelser - de to kritikpunkter i søndagens kritik. Efter sådan en søndag smider man vist bare kritikken væk - blacklister dommeren - og kommer videre...........

Titania har været i løbetid - med den uro som det nu engang giver med 2 hanhunde i huset. Gilbert har nu endelig regnet ud, hvad det går ud på og i hvilken ende af tæven det foregår. Og Titania er fuldstændig skruk og meget meget parringsvillig, så hun hoppede konstant op i sofaen og lagde sig ned, så hendes lille udkårne kunne nå ! Rent cirkus !! Boris blev sendt ud af huset og kom tilbage tynd og trimmet af bare længsel. Så der er ikke noget der er så skidt, så det ikke er godt for noget.

Jeg var meget tæt på at ville parre Titania allerede igen, da hun jo ikke lige netop blev overbebyrdet med 3 hvalpe i sit sidste kuld. Men jeg valgte at springe over, og forventer nu at Titania parres i højsommeren 2010. Nærmere omkring valg af hanhund følger.

September 09

Lots Of Spots Pokerface er nok den hvalp, jeg har haft sværest ved at sige farvel til af alle mine kuld. Mage til kærlig, klog og besindig hvalp skal man lede længe efter. Jeg besindede mig til sidst og gik af med ham, da han ikke kan udstilles, og det jo nu engang er det, der er min store interesse. Så han rejste til sidst til Odense, hvor han har det som blommen i et æg. Og i øvrigt er hans navn nu Humle. Den var svær at sluge, da han for mig altid vil være min lille Poker..........


Lots Of Spots Pokerface

August 09

Titania vendte efter endt barselsorlov tilbage til udstillingsringen med succes. På udstillingen i Bremen med deltagelse af 60 dalmatinere blev hun BIR og senere på dagen i store ring BIG4! Knap 3 måneder efter føsdslen. Sikke en succes.

Og i Tyskland forstår de det der med rosetter !
Rosetten var næsten større end Titania. Ikke underligt at hun ser lidt tynget ud.

Herunder vinder hun Championklassen og til højre er hun med BIR rosetten.
Dommer var J.-P. Achtergael (B)

Target vandt cert begge dage og er nu Tysk Klubchampion. Til lykke herfra !


Højt at flyve - Dybt at falde.
Den nylige sejr fra Bremen nyttede ingenting da vi 14 dage efter tog til Sjælland for at deltage i den internationale udstilling i Brøndby om lørdagen og Dansk Dalmatiner Klub's egen udstilling om søndagen. Begge dage vandt Titania Championklassen - uden konkurrence - men blev ikke placeret i tæveklasserne.

Det forhindrede os dog ikke i at have nogle hyggelige dage sammen med vores dalmatinervenner.
Hundene og jeg overnattede i en lillebitte hytte på Hillerød Camping - en rigtig hyggelig campingplads.
Herunder et billede af vores lille hytte med 3 hunde, der kigger ud. Eller rettere Titania og Poker kigger ud og Gilbert står desperat og hopper, for at kunne nå op og kigge. Derfor er han også lidt sløret og har store flyveører...........
Ved siden af på det lille billede står Gilbert - uvist af hvilken grund - på bordet, da jeg kommer ind i hytten. På trods af ret fri hundeopdragelse her i huset, så er det dog ikke standard !

.

En rigtig spændende ting der også er sket i august, er at vi har fået et nyt familiemedlem !
Martinique er en 7 års knapstrupper vallak, som jeg har købt sammen med Susanne.

Jeg havde den store sorg at miste min kære hest Billie Jean for nogle måneder siden. 21 år gammel og født ud i mine arme. Snak lige om sorg der.

Men i de forløbne måneder fandt jeg ud af, at jeg måtte have en ny hest. Han kan ALDRIG erstatte Billie. Og jeg har sagt til Susanne, at hvis jeg bliver glad for ham, så må han sælges, for jeg nægter at knytte mig så hårdt til en hest igen. Nå, så galt går det nok ikke.

Susanne var frisk og med på at købe en "dalmatinerhest" selvom hun ingen preferencer har til dalmatinere. Og vi har nu haft ham en måneds tid, og foreløbig har han vist sig at være glad, rolig, velopdragen og meget påpasselig med ikke at tabe os gamle tanter !

 

Maj-Juni-Juli 09 Se hvalpesiderne her
Juni 09

7 juni var Boris' fødselsdag. Han fyldte 8 år. Vi fejrede først dagen med gæster fra Kennel Kernehuset.
Boris mente at det var okay at være slem, når man sådan havde fødselsdag, så han ryddede bordet for rundstykker i et øjebliks uopmærksomhed fra vores side. Det skal siges, at vi da heldigvis var færdige med at spise. Da han blev opdaget gemte han sig bag en busk og smilede.....
Senere villle jeg dele det sidste af den lækre fynske brunsviger med min mor, men Boris snuppede mit stykke ud af hænderne på mig og vupti var det væk.
Nu er jeg jo ikke den der bærer nag, så hundene fik alligevel lov at komme den lovede tur i hundeskoven.
Hundeskove er en herlig opfindelse skulle jeg hilse og sige !!!

Maj 09 5. maj fødte Titania 3 hvalpe ved kejsersnit. Følg hvalpene under 2009 kuld
April 09
 

Her er Titania fra februar i år, hvor hun var ung, smuk og smækker - og blev International Champion, da hun blev BIR og BIG3 ved den internationale udstilling i Fredericia.

 

  Og her er hun i apil, hvor hun er 7 uger henne. Man tror jo næppe, at det er den samme hund. Og bliver hun mon nogensinde smuk igen ?!?!?
Hun er nu ikke voldsom stor, så det bliver forhåbentligt ikke et kæmekuld. Men at hvalpene er der, det er helt sikkert, for nu kan man nemlig mærke liv, når man sidder med hånden på hendes mave. Spændende hvad hun går og gemmer på.
April 09
Afslapning i sofahjørnet hos Annette og Carsten. Rart med venner, hvor man kan komme anstigende med 3 hunde og alligevel blive budt velkommen ! Af en eller anden grund siger Annette dog altid, at hun vil udskyde rengøringen til næste dag, hvis hun ved jeg kommer.
Fra venstre Annette og Nicoline med Chap bagved (Dansk Svensk Gårdhund), Titania og Marcus, Frederik og Evita (Cockerspaniel efter hvad manden på Vorbasse marked påstod), Alberte (Spinone Italiano), Boris, Pia og Gilbert (Chinese Crested)
April 09

Titania bliver stille og roligt tykkere og tykkere, så jeg håber da, at hun er med hvalpe. Giv os et par uger mere, så skulle man gerne helt sikkert kunne se, om parringen har givet det ønskede resultat.

Hun har ikke ændret sig synderligt i sin væremåde. Farer stadigvæk rundt som en tornado, når hun er på rideskolen og lege med alle sine hundevenner. Hvis der er nogen ændring, så er det, at hun ikke gider at finde sig i noget vrøvl fra nogen hanhunde. Og hun plejer ellers ikke at være kostbar!

Selv hendes bror Target fik et fur af hende, da de mødtes i forbindelse med hendes sidste udstilling inden forventet fødsel - og de er ellers de allerbedste venner i hele verden.

Udstillingen (Malmø) gik ikke særligt godt, da Titania absolut ikke var på toppen og var slap og uinteresseret. Måske endnu et tegn på graviditet ?!?

Titania (liggende) og Target ses her ved siden af.

Marts 09

Herfra skal lyde et stort TIL LYKKE til Titanias søster og bror, Tudor Rose og Target, som har været i Berlin til international udstilling. Tudor Rose blev BIR og Target blev BIM. Begge med CACIB og begge blev dermed Berlin Sieger 09.

Ekstra sjovt fordi Titania rent faktisk er Berlin Sieger 08 og Boris er Berlin Sieger 04 !

Til højre Boris med sine pokaler fra Berlin i 2004. Selv om han ser lidt betuttet ud, så tror jeg da, at han var stolt. Det var jeg i hvert fald !

Marts 09

Synes lige at jeg vil vise, hvordan en hanhund kommer til at se ud, når den ikke tager nej for nej ! Boris havde været ude af huset og blive passet, imens Titania var i løbetid og i Sverige. Og nu hvor løbetiden endelig var ovre, var det tid at hente ham hjem igen.

Men alt det fattede Boris jo ingenting af. Hun var jo løbsk sidste gang han så hende, så han fortsatte bare derfra uden lige at orientere sig først. Han er ikke født med den største hjerne, så han tromlede bare på.
Og så var Titania altså nødt til meget tydeligt at sige NEJ! Og under den seance fik hun bidt ham i øret, så blodet sprang. Sådan et sår på øret bløder altid voldsomt, så han lignede en såret kriger.

Og når først hormonerne tager over i hovedet på en hanhund, ja så er der ikke logik i noget som helst mere. Da Titania så blev lukket væk fra ham, ja så prøvede han da bare at parre lille Gilbert. Så blev Gilbert sendt ud til Titania, hvorefter Boris prøvede at parre mig !!!

Nu har Boris fået en gang skældud og har droppet både mig og Gilbert, men Titania skal det nok lige vare et par dage med, før han kan være sammen med hende igen. Så vi afventer, at han genfinder sin hjerne......

Marts 09

Så har vi netop været i Sverige, hvor Titania blev parret med Jilloc's Sugardaddy. Forhåbentlig venter hun nu hvalpe, og de ser faktisk ud til at skulle komme på min fødselsdag den 5. maj ! Bedre fødselsdagsgave end en kurvfuld sunde fine hvalpe kan man vel næppe ønske sig.

Vi havde tre fine dage i Sverige. Gæstfrit modtaget og beværtet af Florence og Rune, Daddys ejere. De har selv 4 uger gamle hvalpe lige i øjeblikket. Daddys første kuld - og de var FINE ! Og rigtigt søde og krammeklare, så der var jeg jo næsten ikke til at rive fra.

Jeg blev tilbudt at bo hos Florence og Rune, men takkede nej, da jeg mente at det ville være synd for moderen til deres hvalpe at rykke ind med en fremmed tæve, så længe hvalpene er så små. Jeg boede i stedet på hotel, hvor jeg havde verdens mindste værelse. Se beviset her ved siden af, hvor Titania ligger i sengen og længes efter, at vi igen skal ud til Sugardaddy. For det skal hun have: Normalt er alt hvad Titania er involveret i, noget der ret hurtigt bliver besværligt. Men parres - det ville hun !!

Ellers nød jeg bare et par afslappende dage, hvor tiden gik med shopping - ALT er billigt i Sverige efter at den svenske krone er faldet til 0,66 øre.

På vej hjem med færgen endte vi med at sidde midt i en skoleklasse med 23 stk 11-12 årige drenge. Ret støjende - og jeg nåede hurtigt den konklussion at skolelærere får alt for lidt i løn. De skulle have en medalje. Men ungerne var søde og de klappede og kælede med Titania, som gengældte med masser af slikken i ansigt og ører, hvilket de bare syntes var sjovt og helt i orden.

Jeg kørte jo en del for at nå frem, så her er lige et par indtryk fra vores naboland. Jeg bliver jo imponeret, når jeg ser alle de fine klipper langs med vejen. Det har vi alligevel ikke i Vejle, som jeg ellers betragter som verdens navle.....

Februar 09

Vi nåede vores mål inden Titania skal blive mor:
Midt i februar blev hun International Champion, da hun vandt sit sidste CACIB ved at blive BIR (Bedst i racen) og derefter BIG3 (3. bedste af gruppe 6 hundene) i Fredericia. Hendes bror Target blev BIM (Bedst i modsat køn)

14 dage efter var vi sammen med Mette og Target til udstilling i Groningen i Holland for at se, om vi dog ikke snart kunne komme i nærheden af vores sidste hollandske certifikat. Men nej - ingenting til os. Men vi havde en vældig hyggelig tur, hvor vi boede på et dejligt hotel med egen indgang til gæster med hund. Titania og Gilbert udviklede dog en uheldig vane med at stikke næsen lige i vejret og hyle som ulve, så snart jeg efterlod dem i værelset, så de måtte sidde i bilen i stedet, når vi var nede og spise. Nye kælenavne: Mors lille ulveunge (Gilbert) og Store Stygge Ulv (Titania).....

Var pinlig da Gilbert under udstillingen ikke ville tisse ude på den indhegnede meget meget lille plads, der var afsat til formålet. Stod med Gilbert på armen i fuld dalmatinerantræk med swarowsky krystaller på kraven (Gilbert altså) og lavde en scene, hvor jeg truede med at lade ham tisse i forhallen, hvis de ikke lod mig gå udenfor med ham. I Holland bliver man nemlig låst inde, og må først forlade udstillingen, når det hele er slut. Men Gilbert var kun gæstehund, og som sådan plejer de at må komme og gå. Fik som den eneste lov at gå udenfor med min hund og komme ind igen. Og mig der normal hader at vække opmærksomhed.


Sådan ser en International Champion ud
December 08 Så har vi modtaget årets første julegave!. Og uden at genere de, hvis pakker vi endnu ikke har åbnet, så er dette nok den bedste !
Min veninde Sanne er udstyret med noget så praktisk som en handyman, og han har fremstillet en perfekt hvalpekasse.

Her er hvalpekassen lukket til de første uger i hvalpenes liv.

 

Og her er fronten åben, til når hvalpene skal ud og udforske verden. Og stængerne, der skal hindre tæven i at lægge sig på hvalpene, kan naturligvis tages af, når den fare er overstået.
   
  For at give et indtryk af størrelsen fandt vi lige en flok for hånden værende fotomodeller. Der er vist rigelig plads til Titania og et hvalpekuld.
Men nu er Titania under pres. For NU vil jeg have hvalpe! Men hun kommer vist desværre ikke i løbetid før midt i marts. Man må jo væbne sig med tålmodighed. Vi har dog allerede lavet en hot date med en flot fyr.......
 
November
/december 08

Både Titania og Gilbert var meldt til på to udstillingsdage i Kassel, en national og en international udstilling.
På førstedagen gik Gilbert sørme hen og vandt unghundeklassen med 6 deltagere og fik dermed et unghunde-certifikat. Forrygende !
Titania blev nr. 3 i åben klasse og det kunne hun jo ikke rigtigt bruge til noget.
På andendagen var det lige omvendt. Gilbert blev nr. 3 i sin klasse hos kineserne, hvor det så til gengæld lykkedes Titania at vinde championklassen hos dalmatinerne og dermed få sit sidste tyske certifikat. Så nu er Titania også Tysk Champion og Tysk Klubchampion.
Hun missede CACIB'et, så det internationale championat må vente lidt endnu.

Jeg er nødt til at fortælle, at Titania har været fremme i skoene - igen. På hotellet i Kassel fik hun åbnet døren til værelset, da hun og Gilbert et øjeblik var efterladt alene. Og sådan en chance kan jo ikke ignoreres. Så hun lokkede Gilbert med hen i restauranten for at kigge efter Mor. Sørg lige om jeg var flov, da receptionisten kom tilbage med begge hunde og påstod, at de generede gæsterne i restauranten ?. Gilbert med halen højt til vejs og spilopper i øjnene og Titania ret så stolt af sig selv ? JA ! Så for eftertiden må buret med ind på hotelværelset.

Et meget travlt udstillingsår er dermed til ende. Ikke færre end 23 udstillinger har Titania og jeg deltaget i. Dertil kommer en håndfuld Gilbert-udstillinger.

Titanias udstillingsresulteter er opdateret under Titania i byen

Næste år bliver nok mindre travlt på den front. Det er meningen at Titania skal parres i foråret, hvorefter vi forhåbentlig får travlt med hvalpe i stedet for.

Aug-sep-okt 08 Tiden går med udstillinger i år. Men der bliver også tid til agility. Vi træner en gang om ugen, og det er ugens højdepunkt for Titania ! Hun er en meget aktiv hund og på agilitybanen får hun lov at brænde nogen af sine mange kræfter af. Hun elsker simpelthen at springe.
Slalom har hun derimod haft overordentligt svært ved at lære. Hun var simpelthen for hurtig og kunne slet ikke komme så meget ned i tempo inde i sin hjerne, at hun gav sig selv tid til at tænke lidt over problemet med alle disse pinde. Hun jordede bare igennem dem til fare for alt og alle og ikke mindst sig selv. Selv når vi prøvede med kun 2 eller 3 pinde kunne Titania ikke forstå noget som helst. Men så skete miraklet pludselig ! Vi havde ikke været til træning 3 uger i træk, og jeg troede, at nu var det nok forfra igen med det ski.... slalom. Men nej ! Titten snoede sig ud og ind fejlfrit og forlangte blot en håndfuld pølser. Stadig med snor på og med bøjede pinde godt nok, men dog mega fremskridt. Uden snor render hun blot ned og tror, at hun får godbidden "gratis". Så vi træner fortsat. Hun MÅ da kunne lære det !
Juli 08

Titania er i løbetid. Og sikke en ballade !
Boris mistede forbindelsen til sin hjerne og er sendt ud af huset i pasningsordning, hvor han driver alle til vanvid, og hvor det også er lykkedes ham at stikke af og dukke op herhjemme en enkelt gang.
Gilbert, det lille uskyldig pjok på 6 måneder fik lov at blive i huset i sikker forventning om, at det var for tidligt for ham, men ak se her:

   
Hans hormoner viste sig at være fuldt udviklede i modsætning til hans fornemmelse for, hvad der egentligt forventes af ham. Han snuser korrekt nok bagpå, men spæner så om til Titanias hoved, som derefter er blevet parret dagen lang i en uge nu, når de da ikke lige skiftes til at sidde i bur, for at få lidt fred..  

Titania bliver så frustreret over fjolset, at det næsten ser ud som om hun forsøger at vise ham, hvordan det hele skal foregå. Men så tror da pokker, at han henvender sig i den forkerte ende........

 

 

"Hov stop - lad være med at tage billder. Det er faktisk privat det her !"

 

 

Verdensudstilling i Stockholm
Sommerferien gik i år til Verdensudstillingen i Stockholm, hvor Titania blev udstillet.

Det var egentlig aldrig hendes mening, at hun skulle med til Sverige. Hun gjorde sig i hvert fald stor umage for at undgå det: Først sad hun fast i sit bur i bilen med sin pote og fik en infektion. Den kom hun sig fint over, men da neglen så voksede ud efter ca. 1 måned viste det sig, at den ikke var fæstnet foroven og den måtte opereres væk kun 10 dage inden Stockholm. Det gik fint og alt så godt ud, men hun kunne pludselig ikke tåle den penicillin hun fik. Så hun havde diare indtil torsdag, hvor vi skulle køre om fredagen. Hun var i forvejen lige i perfekt udstillingsform, hvilket for hendes vedkommende vil sige ret slank. Nu var hun så blevet tynd i stedet. Men ikke nok med det. Hun skar sig så lige på to poter, da hun var i skoven om onsdagen. Men eftersom hun altid har været en hård nyser, som meget nødigt lader sig mærke af den slags, så kom hun med alligevel.

Om lørdagen, hvor underlaget var græs, var hun ikke decideret halt, men løb heller ikke optimalt. Det blev kun til en Very Good.
Om søndagen på selve verdensudstillingen, hvor underlaget var indendørs på tæpper, var hun op til vanlig standard og løb glidende og energisk som altid. Dommeren valgte blot nogle andre hunde. Titania fik Excellent og var blandt de sidste 8 tæver i en Åben Klasse med deltagelse af ikke mindre end 42 tæver.

Titanias bror Oriana's Traceable Target blev nr. 2 i Åben Klasse hanner med Excellent og res.certifikat. Der var 32 deltagere i klassen, så det var ret flot.

Juni 08

Titania blev BIR i Neumunster og vandt sit 4. CACIB. Dommer var George Kostopoulos fra Grækenland.
Det var på et hængende hår, at hun overhovedet kom af sted, men hævelsen på hendes dårlige tå nåede lige at forsvinde.
Det var VARMT i Neumunster. Så varmt at vi slet ikke orkede at bruge penge i de mange boder, der var dernede. Og så var det varmt !!
Titania var færdig, da vi nåede til Store Ring og ville helst bare ligge helt ned på siden og puste og stønne, så der fik vi bare et pænt farvel og tak efter at være nået blandt de sidste 8.

Dagen inden havde Gilbert sin udstillingsdebut i Babyklasse ved Dansk Kennel Klubs nationale udstilling i Varde. Han var rigtig dygtig - stod fint - lod sig glad undersøge - og løb også flot. Han fik en rigtig fin kritik og blev Bedste Baby. En titel man selvfølgelig godt kan prale lidt med - men sandheden er, at han var den eneste Chinese Crested babyhvalp.....

Maj 08 Som min kloge mor siger: En ulykke kommer aldrig alene - "Der kommer altid 3"
 

1. Først måtte Boris til dyrlæge med en
knækket negl. Her på billedet er der gået
en uge med heftig slikken, så pelsen er
blevet misfarvet.
Til gengæld er neglen ved at se okay ud igen.

2. Så smuttede han lige en tur mere til dyrlæge.
Denne gang med en øreinfektion.
3. Så begyndte Titania også at bruge af pengene. En infektion i en tå efter at have siddet fast i sit bur i bilen fik hende til at gå på 3 ben.
April 08

25. april fyldte et medlem af husstanden 20 år. Det var min hest Billie Jean, som jeg har haft siden føl. Ja, faktisk er hun født ud i mine arme, da hendes mor Bobby Jean valgte at stå op og fole, så vi måtte gribe det lille føl. Billie inviterede sine venner til fødselsdag med smørrebrød m.v. på rideskolen. Venner som gennem årene har hjulpet og været der. Læs: Venner der har passet hende, når jeg og hundene har fartet rundt til hundeudstillinger i hele Europa. I øvrigt et held at der er personsammenfald mellem Billies venner og mine venner! Vi havde en rigtig hyggelig dag. Se billeder fra dagen her.

Titania er blevet Dansk Champion, da hun vandt sit sidste certifikat i Svendborg. Samtidig blev hun Svensk Champion, da hun havde certifikatet fra Malmø, der ventede.
Således er Titania og hendes søskende Tudor Rose, Target og Toffe alle i en alder af 2 år og 2 måneder danske champions.

Vi har endvidere været en tur i Berlin, hvor Titania vandt sit tredje CACIB. Nu må vi se, om vi kan komme i nærheden af et enkelt CACIB mere, for så bliver hun International Champion. Hun har nu CACIB i Danmark, Sverige og Tyskland. Titanias udstillingsresulteter kan ses under Titania i byen

Men det største der er sket i april er nu alligevel at Gilbert er flyttet ind!

Marts 08 Titania har været en tur i Sverige. Nærmere betegnet på international udstilling i Malmø.
Hun blev bedste tæve og fik således et svensk certifikat og også CACIB
Oktober 07 Titania og jeg er begyndt at gå til agility. Det er lige en sport for Titania. Hun er en meget aktiv hund, og der får hun rigtigt brugt alle sine kræfter. Og hun bruger hovedet. Hun prøver virkelig at regne ud, hvad der foregår og hvad det er for noget nyt vi nu forlanger af hende, så hun er dejligt træt, når vi kommer hjem. Kan klart anbefales !
Maj 07 Titania vandt sit sidste hollandske undhundecertifikat under dommer Frank Kane i Arnhem og er nu Hollandsk Juniorchampion.
April 07 Tessy var blevet parret med Selwyn igen og skulle have haft hvalpe her igen midt i maj, men en scanning viste, at hun desværre er tom.
Siden med Titanias udstillingsresultater er blevet opdateret. Se Titania i byen
Marts 07 Titania har været i Holland igen. Denne gang i Groningen. Hun gentog successen fra Amsterdam og blev Bedst i Racen.
Hun skulle derefter have været med til Crufts i England, men desværre manglede hendes rabies blod undersøgelse 3 dage i at være 6 måneder gammel, hvilket kræves for indrejse i England. Så hun måtte blive hjemme.
Februar 07 Endelig kom tøserne i løbetid. Selvfølgelig ikke samtidig, så man ligesom kunne overstå det på een gang. Nej Tudor Rose kom først og fik hele seancen til at vare en hel måned. Syntes rigtigt, at hun var lækker. Efter 3 uger kom Titania så.
Stakkels Boris har helt fået sin unghunde figur igen af bare stress! Han havde ellers lagt sig 2 huller ud i sit halsbånd, siden han gik på pension, men nu er halsbåndet på plads igen. Vi overvejer come back.....

December 06

 

Så er vi stille og roligt kommet ud af december. Nytårsaften var ventet med spænding med to nye hunde i huset. Men ingen grund til bekymring. Titania og Tudor Rose var totalt ligeglade med skyderiet og sov hele aftenen væk. Selv ikke kl. 24 vippede de med et øre. Til gengæld sprang katten Mis Daisy fra vindue til vindue for at få det hele med! Hun var helt vildt duperet af de fine lys og alle lydene. En kat der vokser op blandt dalmatinerhunde, bliver åbenbart ikke helt normal......
Nu afventer vi to ting - den nye udstillingssæson - og at de to små piger kommer i deres første løbetid.

November 06

November har været totalt domineret af den kendsgerning at Lilli pludselig blev syg og efter en uges sygdom, hvor vi kæmpede for hende, måtte vi til sidst opgive og dyrlægen lod hende sove ind. Det er så usigeligt hårdt at miste en hund, som man virkelig har haft et tæt forhold til. Lilli var en eenmandshund, og hun tilbad den jord jeg trådte på - hvilket var gengældt. Hun var virkelig elsket og er dybt savnet.

November var også måneden, hvor Titania i en alder af 9 måneder blev Bedst i Racen på Amsterdam Winner udstillingen og vandt titlerne Amsterdam Unghundevinder og Amsterdam Vinder. Se billeder under Titania i byen