Retur forside
Præsentation
 
       
 

Mit navn er Pia Jensen. Jeg har haft dalmatinere siden 1990.

Lige nu består dalmatinerfamilien af:

Oriana's Traceable Titania (kaldet Titania) født 02.02.2006

og

O´Talix´s Introduces A Man By A Man (kaldet Boris) født juni 2001

 

Jeg har først og fremmest hund på hyggeplan og nyder allermest det daglige samspil med hundene. Men da jeg også gerne vil foretage mig noget med mine hunde, og give dem lidt indhold og udfordringer i dagligdagen, så deltager vi i både lydighed og agility - noget som er utroligt givende både for fører og hund.

Mine hunde bliver også udstillet, og begge dalmatinere er champions i flere lande. Een gang udstilling - altid udstilling. Pas på! Man bliver bidt af det !

Jeg har haft 5 kuld hvalpe og forventer et 6. kuld i vinteren 2009/2010

 

Mit formål med at opdrætte dalmatinere er at prøve at lave den perfekte familiehund med hovedvægten lagt på temperamentet. Hunden skal kunne fungere i dagligdagen. Den skal være rolig og fornuftig. Den skal kunne komme godt ud af det med andre hunde. Den skal kunne færdes løs. Den skal være 100% pålidelig i selskab med børn. Kan den ikke leve op til dette, kan selv ikke nok så mange røde bånd og pokaler veje op for den ærgrelse man så dagligt vil opleve i samværet med sin hund. Når ovenstående ting er i orden, så har man lov at håbe på en sidegevinst i form at en god udstillingskarriere ved siden af...