Retur forside
Titania
   
   
Oriana's Traceable Titania
   
       

Titania er en brunplettet tæve født 2/2-2006 ud af vores "gæstekuld".

Titania har været lidt af en mundfuld som unghund, da hun er en meget glad og livlig hund, der har været fuld af spillopper.

Det er dog heldigvis aftaget nu, hvor hun er 3 år. Hun har påtaget sig rollen som mellemhund i sin flok bestående af dalmatineren Boris på 7 år og kinesisk nøgenhund Gilbert på 1 år. Og nej - det er ikke Boris, der er overhund i det spil. Det er Gilbert, som kan sno Titania om sin pote og får lov til ALT. Hvis Gilbert vil have hendes mad eller legetøj - ja så får han det. Boris derimod afgiver alt til Titania.

Titania har gang i en ganske fin udstillingskarriere. Hun er International, Dansk, Svensk og Tysk Champion, Tysk Klubchampion, Hollandsk Juniorchampion og Amsterdam Vinder 06.

De næste mål er at blive Hollandsk Champion. Hun mangler henholdsvis et enkelt cert ud af 4.

Titania går til agility. Og her kommer dalmatineren rigtig til sin ret. Det er jo en adræt og hurtig hund. Og Titania, som elsker fart og at bruge sine kræfter, har rigtig fundet noget hun bare elsker her. Vi er stadig lidt for hurtige og for upræcise til at turde stille op i officielle konkurrencer. Vi har gået til agility i et år - Giv os lige et år mere, så er vi der !

Snart skal både udstillingskarrieren og agilityen stilles på standby. Titania er nemlig netop blevt parret og skal forhåbentlig være mor til maj 2009.

  Titania 4 mdr. gammel

Klik på nedenstående link for at se Titanias udstillingsresultater:
Titania i byen

 
 
Titania med lille ny bamse. Sådan en har en meget kort levetid i et hus med 2 dalmatinerhvalpe plus en voksen hanhund i barndom (Boris), som mener, at han har førsteret på at ødelægge den slags ting.   Her er Titania lige kommet hjem fra hvalpemotivation. Hun havde lært så meget, at hun var blevet så træt, at hun var nødt til at ligge ned og spise aftensmad.....
     
 
Her er Titania på besøg hos sin bror Tristan. Der blev leget til den helt store guldmedalje. De er her 5 mdr. gamle. Næste gang de ses er måske, når de skal konkurrere til en lydighedsprøve. Tristan er efter sigende god, så vi skal nok holde træningen ved lige vinteren over for at hamle op med ham......  

Rosy og Titania ligger lige og er lidt lækre.

 

 

 

 

Titania har stadig sin søster Rosy boende hos sig. Og det er ikke småting man må lægge hus til, når de kære små har været ude og lege i det mudderbad, som de selv har forvandlet haven til. Her er de 10 mdr. gamle.
  Når ikke de er optaget af at gøre sig selv beskidte, så udfører de det som dalmatinere tror de er sat i verden for: TYVERI AF MAD. Her er det kattens mad, der er bud efter, selvom det ellers er sat højt op og væk.
   
Titania klarer sig fint på udstillinger. Her er hun blevet Bedste Hvalp på Silkeborg udstillingen.